Geboorte en Trouwkaarten


We hebben een grote collectie geboorte- en huwelijkskaarten.
U bent van harte welkom op het (Jan Rebelstraat 36) van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur of op afspraak om onze vele mappen in te kijken op zoek naar de kaart die u graag zou willen versturen.

Als u alvast een idee wilt krijgen van de kaartjes die wij in onze collectie hebben verwijzen wij u naar de website van enkele grote uitgeverijen van familiedrukwerk:

www.belarto.nl
www.buromac.nl
www.familycards.nl


 
Boeken vrijblijvend thuis bekijken


Ook is er de mogelijkheid om 2 of 3 mappen met voorbeeldkaarten mee naar huis te nemen.
Dit willen we het liefst van 's middags 4 uur tot de volgende morgen 10 uur, aangezien we overdag de boeken ook nodig hebben voor andere klanten.

Misschien is het een goed idee voor u, om de mappen vrijdagmiddag op te halen, zodat u het hele weekend de tijd heeft om uw keuze te bepalen.
Bij het ophalen van de mappen dient u wel uw adresgegevens en een borgsom van € 20,00 achter te laten.
Belt u even (020 - 448 01 45) van te voren als u boeken wilt meenemen, want anders is een ander u voor en zijn de boeken al uitgeleend.Het bestellen


Bij het bestellen van de kaarten dient u de kaartprijs contant (er is geen pinmogelijkheid!) te betalen en de tekst aan te leveren. Wij gaan dan de kaarten bestellen en de tekst zetten. Als u dan komt om de tekstproef te controleren en te tekenen, kunt u direct de enveloppen meenemen.
Bij geboortekaartjes kunt u na de geboorte de gegevens, zoals datum en gewicht telefonisch doorgeven. Doet u dit op maandag tot en met vrijdag voor 10 uur dan proberen we de kaarten dezelfde dag nog te drukken, anders wordt het de volgende werkdag.

De drukkosten van kaarten incl. het zetten van de tekst zijn vanaf € 69,00 incl. BTW


Uw eigen ontwerp of idee


Digitaal printen kan al voor 50 kaarten in Full Colour enkelzijdig op 250 grs. papier incl. rillen voor € 69,00 incl. BTW bij een printklaar aangeleverd document.
Wij kunnen uw idee ook voor u uitwerken op de computer, vanaf € 25,00 per ontwerp.

Ons e-mailadres voor het aanleveren van uw ontwerp of voor vragen:
info@baruch-amsterdam.com