Drukwerk


Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit van het door ons geleverde drukwerk. Voor het drukken maken wij gebruik van de offsettechniek, in zwart-wit tot Full Colour, of in een door u gekozen PMS kleur. Verder zijn we al jaren specialist in het drukken van geboortekaartjes, trouw- en jubileumkaarten. Voor meer informatie hierover zie de pagina "Geboorte & Trouwkaarten"


Keuze van uw drukwerk


Gaat het om een kleine oplage, bijv. minder dan 500 afdrukken, dan is het vaak voordeliger om digitaal te gaan printen, ook dat kunnen wij uiteraard voor u verzorgen. Kleine oplages voor bijv. de beginnende ondernemer zijn gemakkelijk te realiseren in het digitale tijdperk. Klik op pagina "Digitaal printen" voor onze scherpe prijzen. Onze relatie met u bestaat uit het met u meedenken over de best mogelijke uitvoering van uw drukwerk, de door u gewenste kwaliteit en de voordeligste oplossing voor uw budget. 

De levertijd


Samen met u bespreken we de mogelijkheden over de levertijd en "afspraak is afspraak" is ons devies en dat willen we maar zo laten.

 

De leveringsvoorwaarden
De Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie zijn bij ons van toepassing.
Op uw verzoek zenden wij u een digitaal exemplaar.